• Team Noel – Willockx ( Bassrode, BE ) – 4 / 3586 p. Yearling National Aurillac 692 km

    0 comments

  Team Noel-Willockx este un tandem din ce in ce mai cunoscut in ultimii ani din prisma premiilor castigate la nivel provincial si national in cadrul concursurilo de o zi, atat cu porumbeii maturi cat si cu puii.

  Tandemul a luat nastere prin asocierea celor doi prieteni, Eddy Noel si Ivan Willockx, primul dintre ei fiind un binecunoscut columbofil, in timp cel de-al doilea, doar un un iubitor al sportului columbofil.

  Ivan Willockx dupa renuntarea la viata sportiva ca portar, activitate care il impiedica sa practice columbofilia, a devenit timp de cativa ani reporter pentru un site belgian, dupa care si-a unit fortele in cadrul tandemului in care activeaza si astazi.

  Pentru tandem, Ivan Willockx a venit ca un necesar, acesta fiind un bun observator si bun strateg asta si datorita vietii sportive anterioare, dar si foarte meticulos, plin de informatii necesare, informatii acumulate in perioada de cand era reporter columbofil pentru site-ul belgian.

  Inca de la inceput acestia au urmarit in special cursele de o zi, unde au obtinut rezultate speculoase in cadrul clasicului de la Argenton, Souterraine sau Bourges, si chiar au devenit specialisti in cadrul concursurilor cu puii.

  In cadrul consursului National Aurrillac ( 690 km) programat in data de 13 iulie, acestia au reusit sa claseze 2 porumbei in Top 10 National din 7440 p, respectiv 12 porumbei in Top 100 National !

  Top 20 National M+Y – National Aurillac 692 km

  4 / 3586 p. ( Yearling ) National Aurillac 692 km

  Pedigree : 4 / 3586 p. ( Yearling ) National Aurillac 692 km

  Write a comment