• Tactici de Motivare!

    0 comments

  Pentru cursele de viteza, puteti sa-i motivati  cat mai mult posibil, in special vaduvii,deoarece ei petrec numai o noapte in cos si astfel,nu pierd prea multa energie in momentul cand se zbat in masina de transport.

  1. Aratati vaduvilor femelele lor timp de 5-10 minute.

  2. Aratari vaduvilor cuiburile lor timp de 10-15 minute, dupa care imbarcatii dar fara a le arata femela.

  3. Aratati vaduvilor cuiburile lor timp de 10 – 15 minute, puneti-i în cos fara sa le aratati femela, dupa care eliberati femelele pe podea si lasati-le sa zboare imprejurul cosurilor timp de 5 minute, acest lucru ii v-a motiva foarte mult.

  4. Plasati un alt mascul in boxa porumbelului vaduv, inainte de imbarcare, sau închideti boxa, el fiind afara si un mascul strain inauntru impreuna cu femela sa timp de cateva minute, acest lucru ii v-a motiva la maxim crezand ca partenera se va imperechea cu un alt mascul.

  5. Puneti doua femele straine pe podeaua compartimentului, cu masculul liber în porumbar timp de 5 minute.

  6. Lasati afara masculii si femelele pentru un zbor, cu 30 de minute înainte de îmbarcare dupa ce se intorc, lasati-i sa se aseze pe cuib si îmbarcati-i imediat.

  7. Aratati masculului o femela noua/diferita , timp de 15 minute, acest lucru este forte eficient in momentul cand masculul si-a pierdut femela in saptamana precedenta.

  Write a comment