• Sedinta CNS a UCPR din 19.03.2011

    2 comments

  Conform planificarii, la 19.03.2011, a avut loc sedinta C.N.S. a U.C.P.R., având urmatoarea ordine de zi:             1. Formarea noului C.N.S. din membrii columbofili validati de cluburile afiliate, conform circularei nr. 6/23.02.2011 a C.N.S.

  2. Alegeri pentru ocuparea functiilor de vicepresedinte si secretar C.N.S.

  3. Analiza si gasirea modalitatilor de aplicare unitara a articolelor de regulament, aprobate în A.G. din 22.01.2011.

  4. Analiza si aprobarea planurilor de zbor pentru anul competitional 2011.

  5. Propuneri pentru îmbunatatirea R.N.S. în Adunarea Generala din 16.04.2011.

  6. Diverse.

  Urmare propunerilor de completare venite de la cluburile afiliate, C.N.S. al U.C.P.R. are urmatoarea componenta:

  1.  Dinu Mihai – presedinte

  2.  Cercel Lucian – vicepresedinte

  3.  Ionita Catalin – secretar

  4.  Popescu Petre – membru

  5.  Georgescu Stefan – membru

  6.  Urucu Ion – membru

  7.  Cristuinea Florin – membru

  8.  Ungureanu Cosmin – membru

  9.  Popescu Gheorghe – membru

  10. Tudor Alexandru – membru

  11. Lumânaroiu Alexandru – membru

  12. Baiasoiu Cristian – membru

  13. Onofrei Ioan – membru

  14. Cniazchei Florin -membru

  15. Danciu Bogdan -membru

  16. Mihai Alin -membru

  17. Pitu Marian -membru.

  În urma dezbaterilor ce au avut loc, C.N.S. a stabilit si a aprobat prin vot:

  Pentru functia de vicepresedinte a fost propus si aprobat domnul Cercel Lucian, iar pentru cea de secretar domnul Ionita Catalin;

  Cu privire la interpretarea si aplicarea unitara a regulametului, Comitetul National Sportiv a ajuns la concluzia ca, în prezent, exista prevederi aflate fie în opozitie, fie pe aceeasi treapta de întelegere si aplicare cu articole aprobate de Adunarea  Generala la 22.01.2011, fapt ce lasa loc la interpretare în aplicarea lor în timpul campionatului. În acest sens, solicita clarificarea acestor aspecte în Adunarea Generala din 16.04.2011 si totodata cere sa fie investit cu atributiuni de modificare pâna la urmatoarea Adunare Generala din octombrie a.c.

  Analiza planurilor de zbor ce trebuia realizata conform prevederilor cuprinse în NOTA C.N.S. din 13.03.2011, constata deficiente de forma si interpretare a sintagmei „nominalizata”, ajungându-se la desemnarea aceleiasi etape atât la categoria a I-a cât si la a II-a, respectiv a II-a si a III-a, cluburi cu mai multe planuri de zbor – „sa poata C.N.S.-ul sa aleaga”.

  Atragem atentia în modul cel mai serios factorilor de decizie ai cluburilor, sa acorde întreaga responsabilitate în aplicarea întocmai a prevederilor R.N.S. si hotarârilor Adunarii Generale, la realizarea planurilor de zbor.

  În sensul celor aratate, C.N.S. dispune prelungirea termenului de înaintare a planurilor de zbor pâna la 27.04.2011, când va avea loc o noua sedinta C.N.S. de aprobare a acestora. La termenul mentionat (27.04.2011), programele vor tine cont si de eventualele hotarâri ale Adunarii Generale din 16.04.2011.

  Presedinte CNS,

  Mihai DINU

  • SA TI APROBE PLANUL DE ZB. PE 27/04 CU 3 ZILE INNAINTE DE 1 ETAPA
   E O MARE PORCARIE.
   TOATE AU LUATO RAZNA DE LA ADUNAREA DIN 22/01.
   UCP ARE PROTOCOL CU FCPR PT PARTICIPARE LA OLIMPIADA.
   FCPR ORGANIZEAZA 15 ET VIT/12 ET DF
   LA NOI LA UCP S A VOTAT MAX 8 ET VIT/7 ET DF
   INTREB CONDUCERILE CLUBURILOR// NU SUNTEM DEZAVANTAJATI FATA DE FCPR?//

  • ati auzit vreoadata de egalitate? ati auzit de vre-o categorie de sport unde o echipa joaca mai multe etape decit alta? Nu este normal sa fie asa si in columbofilie? Nu este normal ca cluburile mici, pozitionate geografic dezavantajos fata de altele,dar, ai caror membrii platesc egal ca si cei care participa la concursuri ,sub forma de protocol, la un numar de peste 16 etape de concurs la categoria viteza din care probabil 13 sint si de demifond sa aibe sansa sa isi arate valoare printrun numar egal si echitabil pentru toata lumea? Este normal ca loc 1 viteza sa aibe 15 angajari in concursuri si loc 3 sa aibe numai 9 angajari, deoarece facea parte dintr-o zona geografica unde nu putea sa anagajeze porumbeii la un numar de 15 concursuri? Asta se considera echitate si valoare?e mai bun campionul cu 5 clasari din 15 angajari sau loc 3 cu 5 clasari din 9 angajari-6 sanse in plus CORECT? Am ajuns sa fim in expozitii spectatorii anumitor crescatori din 2 judete favorizate geografic si cu numar mare de crescatori… am ajuns sa asistam la cluburi care angajeaza in aceeasi zi porumbeii la 3,4 concursuri numai pentru ca zona ii ajuta.Oare aceasta este cu adevarat o echitate in acest frumos sport pe care peste 99% il practicam din placere. Am ajuns sa vedem ca, campionii, in proportie de 90% la categoriile viteza si demifond sint numai cei cu bani multi, cei care sponsorizeaza concursurile pentru asi crea un avantaj propriu! De ce oare in Belgia pe data de 15 iunie se stie deja cine este campionul national la viteza?Si cind te gindesti ca pina pe 15 iunie nu poti organiza decit 8 concursuri….Chiar credeti ca ei au porumbei mai prosti ca ai nostrii?NU! Noi ne credem mai destepti decit ei si incercam sa exploatam porumbeii numai din dorinta de a cistiga citeva tinichele si sa le cistigam si pe acestea, incercind sa nu concuram egal cu toate cluburile din cadrul uniunii noastre. Este normal sa alergam o cursa de maraton si sa cistigi si una de viteza in acelasi timp?Asa se intimpla pina acum in cadrul UCP si continua in cadrul FCPR. Toti speculam acest lucru:angajam porumbeii la 350 km si am puncat la 2 categorii deodata…ceva total incorect, mai ales ca la viteza baremul de 900km este indeajuns pentru aceasta categorie, am ajuns sa vedem porumbei in expozitii cu 1750km din 5 concursuri de viteza chipurile, (norma de kilometrii ca la fond), nu sintem chiar ridicoli? De la 900km sa ai porumbei cu barem de 1750 km, aproape dublul categoriei…aceasta nu mai este columbofilie ci strategie de speculare a regulamentului si pervesitate in acest sport. HAi sa concuram odata corect / egal si sa vedem cu dispar din expozitii toti acesti campioni nationali care vad ca sau abonat la top 3 al expozitiei nationale, sa vedem cu adevarat cine este cel mai bun concuren in conditii egal avantajoase pentru toata lumea, nu credeti ca este indeajuns de mult sa acorzi 3 sanse in plus la porumbel fata de baremul categoriei? Chiar trebuie sa acordam 15?
   Va doresc un an plin de succese si sa stim sa apreciem cu adevarat porumbeii dupa vlaloarea lor adevarata nu dupa numarul de etape , citeodata dublu fata de cel al vecinului nostru de club.

  Write a comment