• Rudy Marcle ( BE ) – 1, 2, 6, 7, 9…/146 p. Moeskroen ( 53 km )

    0 comments

  Rudy Marcle, este poate una dintre exceptiile Provinciei Flandra, acesta nu s-a nascul columbofil, si pur si simplu a devenit odata cu moartea tatalui sau din dorinta de a duce mai departe acesta pasiune.

  Ca o chemare  in anul 1999 a preluat fraiele crescatoriei, la fix un an dupa decesul tatalui sau. Ceea ce a fost de a dreptul surprinzator a fost faptul ca deja in primul an acesta a reusit sa castige 3 premii de top, primul in cadrul cursei de la Clermont.

  Actualmente, Rudy Marcle  joaca din noile crescatorii construite in 2004 odata cu casatoria sa cu Mia, acesta fiind si un ajutor de nadejde cand vine vorba de pregatirea porumbeilor.

  Porumbeii de reproductie se afla inca in vechea locatie, de care mama sa nu s-a putut desprinde. Odata cu grija oferita porumbeilor de reproductie aceasta simte ca-si are sotul mereu viu in suflet, aceasta chiar testand metoda sotului sau de a reproduce porumbei iarna, si desi, a fost o nebunie, acesta a avut un succes deplin, din cele 56 de oua depuse eclozand un numar de 52 pui.
  Si pentru Rudy Marcle, ca si pentru toti columbofilii din Provincia Flandra, weekendul trecut a insemnat debutul in noul sezon al Belgiei 2017 unde a participat doar in cadrul cursei cu porumbei maturi, si cum era de astepta, acesta nu a dezamagit, nici pe el, si nici pe tatal sau :

  26/03/2017   Moeskroen    (53 km)  Club     146 Old birds
  1-2-6-7-9-15-22-30-38-48 (10/12p.)

   

  Write a comment