• RNS 2011 F.C.P.R. Art.4 lit. e)

    3 comments

  Conform ultimelor  modifica din RNS 2011 in cadrul F.C.P.R, Art. 4 lit e)  se mentioneaza ca la concursurile de maraton nu se poate participa cu porumbei care au adresa sau numar de telefon pe inel sau stampilat pe aripa sub sanctiunea respingerii din concurs, sau dupa caz a anularii rezultatelor a comisiilor de clemare si re-clemare.

  • Mare lovitura data celor care se ocupa cu astfel de clipsuri. Oricum mi se pare o aberatie. Parerea mea,ma poate contrazice oricine doreste. Sunt curios cum poate influenta un astfel de abtipild cursa porumbeilor. Ca au fost cateva povestioare de genul ……oricum la cati braconieri avem noi daca pica porumbelul nu ti-l mai da nimeni.

  • nu inteleg care ar fi problema?

  • Au fost unele cazuri cand porumbeii la etapa de maraton au intrat in tara si au ,,cazut” la un anumit crescator.Acesta a sunat si poprietarul de drept a venit si-a revendicat porumbelul si i-a introdus cip-ul in ceasul constator, reusit chiar un loc bun.
   Astfel de cazuri nu se mai doresc, tocmai s-a luat aceasta decizie…insa sa se mai intample un caz ca cel de sus sunt sanse 1 / 1000!!!

   Mut succes in noul sezon!

  Write a comment