• Program PLOSOFT – Reducere de primavara – 60 Euro

    0 comments

  OFERTA SPECIALA DE PRIMAVARA , firma Plosoft ofera  crescatorilor romani o reducere de pret extraordinara la programul de evidenta columbofila PLOSOFT ORGANIZER VERSIUNEA IN LIMBA ROMANA :  de la 90 Euro ==>>     60  Euro !!!

  Programul PLO SOFT Organizer ofera un mod rapid si usor de a gestiona toate datele despre crescatorie si porumbei. Pedigree – poti inregistra un numar infinit de generatii. Pedigreele pot fi tiparite în mai multe modele de la 3,4 la 5 generatii. Pedigreele încorporeaza imagini JPEG de porumbei .

  Imperechere porumbei – la începutul sezonului de împerechere, introduceti seriile porumbeiilor pe care vreti sa ii imperecheati si înregistreaza toate detaliile : când depun ouale , când au eclozat, seria inelului puilor.

  Info porumbel – Mentine înregistrarile individuale pentru fiecare porumbel – tot ce trebuie sa stiti despre fiecare porumbel, poze cu porumbeii pot fi adaugate in program si imprimate pe pedigree.

  Lista descendenti – indentifica toti fii si fiicele unui anumit mascul, femela sau pereche, precum si nepoti si stranepoti.

  Downloadeaza Pigeon Loft Organizator Trial!

  Contact :
  www.plosoft.com/ro

  usdpower@yahoo.com
  0729076898 / 0742970455

  Write a comment