• Produse Giantel BV

    0 comments

  Un nume ce nu mai are nevoie de nici o prezentare, Giantel BV, un lider mondial in ceea ce priveste producerea medicamentelor si a suplimentelor indispensabile obtinerii unor rezultate de top la cel mai inalt nivel.

  Nume mari ca Louis Janssen sau Van Limp au fost impresionati de calitatea acestor produse si nu dupa mult timp, tari ca Belgia, Germania, Franta, Italia, Portugalia, Austria, etc si nu in cele din urma Romania au inceput importul acestora.

  Fiind intr-o continua cautare de ,,nou”, doctorii si veterinarii ce au pus baza acestui concept, in dorinta de a sustine acest sport au creeat pachetul ,,Greean Line”, o gama de produse naturale ce au drept scop mentinea unei conditii de top a porumbeilor cu rol hepatic, respirator, recuperator si al mentinerii PH-ului in parametrii normali.

  In premiera pentru Romania, aveti ocazia incapand de astazi sa achizionati intreaga gama de produse Giantel BV la preturi de producator, cele mai mici de pe piata de profil din Romania, achizitionarea acestora facandu-se accesand de pe site-ul nostru !

  Write a comment