• Primul sosit: 23015-10, Familia Lucaci, Oradea!

    13 comments

  Ma numesc Ionut Lucaci si impreuna cu sotia mea, Anca Lucaci si cei doi fii minunati cu care ne-a binecuvantat Dumnezeu, pe nume Ionatan si Elisei, formam Fam. Lucaci. Suntem din Bihor, fiind membri ai clubului Voiajorul Bihor, membra FCPR.

  In data de 30.04.2011 Voiajorul Bihor a avut prima etapa de concurs din localitatea maghiara Toroonsenmiclos, fiind angajati un numar de 3544 porumbei. La acest concurs crescatoria Fam. Lucaci a angajat un numar de 35 porumbei, din care a reusit sa claseze 19 bucati, vrand sa mentionez ca toti cei 35 de porumbei au fost constatati in ceas in prima parte a zilei.
  Acest minunat mascul, 23015-10, cu care am reusit sa castig locul I la acest concurs provine direct de la multimplul campion national Onoadi Vasile din Carei, si care, dupa parerea mea e cel mai constant columbofil pe zona de Vest din ultimii 10-12 ani si caruia ii multumesc si il salut si pe aceasta cale.
  Pentru mai multe detalii despre crescatoria Fam. Lucaci va astept pe www.familialucaci.weebly.com
  ”POT TOTUL IN HRISTOS CARE MA INTARESTE!”

  • Felicitari domnul Lucaci!
   Mult succes in continuare si cat mai multe de etape de loc 1 atat la viteza cat si la fond si maraton!
   Cu respect, Claudiu!

  • Felicitari si mult succes la urmatoarele etape.
   http://columbofil.com/

  • Felicitarile mele Unchiule,vad ca ai inceput tare din prima etapa,bafta sa o ti asa pana la ultima.

  • Felicitari,si noroc mult pe mai departe!Hristos a Inviat!

  • Nu vreau sa fiu rautacios,dar sunt crescatori care au clasat mult mai bine si care au si ei toti porumbeii in ceas in prima zi si cu toate acestea…..dar ma rog. Daca simtiti nevoia de felicitari si va ajuta cu ceva,atunci va felicit si eu ptr aceasta etapa!

  • D-le WYO, cu tot respectul vreau sa va informez ca titlul acestui subiect este ” PRIMUL SOSIT” si nici decum procentul de clasare. Dar totusi pt. cultura dumneavoastra vreau sa va informez d-le WYO ca doar patru crescatori au avut toti porumbeii in ceas in prima zi, iac cat despre procentul clasarilor va rog sa va informati corect, si o sa aveti surpriza ca acei ”MULTI CRESCATORI ” despre care vorbiti dumneavoastra nu exista. D-le WYO sa mai stiti un detaliu destul de important dupa umila mea parere, porumbeii pe care ii detin sunt doar porumbei de MARATON, dar cu multa munca, care incepe la 6-7 dimineata la primile etape, si de la 4-5 dimineata cand se apropie etapele de maraton si se inchee noaptea la 12-1 noaptea, si bineinteles cu AJUTORUL BUNULUI DUMNEZEU, se poate face niste lucruri destul de frumoase. Domnii mei va multumesc pt. aprecieri, cat si pt. cuvintele de incurajare, si pt. toate ii multumesc TATALUI meu ceresc, care imi da totul si prin care pot totul.

  • Nu vreau sa intru in polemica cu dvs. Nu ne cunoastem si nu-mi permit. Totusi,repet,sunt destul de “MULTI CRESCATORI” care au rezultate mai bune si ma refer la procentul de clasare. Si aici ma refer la crescatori din toata tara,intrucat daca ati pus acest articol pe un site national,banuiesc ca va referiti la toti crescatorii.
   Daca va referiti doar la membrii clubului care a organizat acest concurs,atunci poate aveti dreptate.
   Si daca imi permiteti un mic sfat: nu mai faceti abuz de cuvantul “BUNULUI DUMNEZEU” macar atunci cand dati replici atat de taioase…..
   Deci,repet,daca va referiti doar la membrii clubului care a organizat concursul,atunci va dau dreptate.
   Oricum,e de felicitat acest loc 1…. Un sezon columbofil plin de realizari si dumneavoastra si tuturor columbofililor!!!!

  • D-le VYO, in cele scrise de mine faceam referire la VOIAJORUL BIHOR, nici decum la alte asociatii, cat despre replici taioase sa stiti ca nu asta mi-a fost intentia, va rog sa ma ertati daca vati simtit jignit de cele scrise de mine. Va multumesc pt. felicitari si poate intr-o buna zi vom ajunge sa ne cunoastem si poate vom lega si o frumoasa prietenie, va urez multa sanatate si fericire. Cu respect Ionut Lucaci.

  • da intradevar felicitari pentru rezultatul obtin si pe tot sezonul numai locuri de 1 sa aveti felicitari inca o data;domnul Onodi are porumbei foarte buni asta o stiu toti Satmarenii cu mult respect danielbelg

  • Domnul Lucaci,stati linistit. Ma bucur ca am clarificat “problema” Si eu sunt deschis noilor prietenii…. Un sezon plin de astfel de rezultate va doresc,iar in toamna cand trageti linie sa aveti multe vise implinite!

  • felicitari ptr rezultat un loc 1 din 3500por si 85 crescatori inseamna ceva ptr cine stie sa citeasca un clasament
   mult succes in 2011

  • si uite asa se arata adevarata valoare a unui columbofil care pune suflet si nu lupta de a bate pe altu si tot asa …sincere FELICITARI ..si eu sper sa vad plin aci de primul sosit cu numele FAM LUCACI.

  • […] Familia Lucaci – Locul I la Toroonsenmiclos In data de 30.04.2011 Voiajorul Bihor a avut prima etapa de concurs din localitatea maghiara Toroonsenmiclos, fiind angajati un numar de 3544 porumbei. La acest concurs crescatoria Fam. Lucaci a angajat un numar de 35 porumbei, din care a reusit sa claseze 19 bucati, vrand sa mentionez ca toti cei 35 de porumbei au fost constatati in ceas in prima parte a zilei. Sursa foto: Familia Lucaci Acest minunat mascul, 23015-10, cu care am reusit sa castig locul I la acest concurs provine direct de la multimplul campion national Onoadi Vasile din Carei, si care, dupa parerea mea e cel mai constant columbofil pe zona de Vest din ultimii 10-12 ani si caruia ii multumesc si il salut si pe aceasta cale. Pentru mai multe detalii despre crescatoria Fam. Lucaci va astept pe http://www.familialucaci.weebly.com ”POT TOTUL IN HRISTOS CARE MA INTARESTE!” Sursa: TOP PIGEON […]

  Write a comment