• Prezentarea Clubului Columbofil Jiul Rovinari

    3 comments

  Clubul a fost infiintat in anul 2006 cu un numar de aproximativ 27 de membri . Datorita daruirii acestora pentru sportul columbofil si a activitatii desfasurate clubul si-a marit numarul in fiecare an.

  Modul deosebit in care lucrurile se desfasoara intr-un fair-play deplin il fac un un club demn de respectat.

  In prezent numarul membrilor s-a dublat, insa imbucurator este ca majoritatea  membrilor noi sunt tineri iubitori ai acestui sport.

  Dorinta de a castiga face ca in fiecare an ca rezultatele sa fie cunoscute tot mai mult atat pe plan local cat si pe plan judetean si, de ce nu, pe plan national.

  Pentru mai multe detalii accesati site-ul : www.ccjr.weebly.com unde gasiti detalii privind membrii noi, rezultate, precum si alte detalii columbofile de interes general.

  Mult succes in continuare!  • ce poza tare……! cine ala din mijloc ,jos????????aaaaa este grivei,a-ti si gasit poza,asta da imagine pt clubul din gorj.a-ti zis mai sus ,,fair-play deplin” spune totul poza…..

  • Succes in continuare si rezultate cat mai bune tuturor membrilor

  • nici clubul constantin brancusi nu sta mai rau..ii au si ei pe ai lor “sfintii” care au incercat sa ridice clubul intr un fel specific romanesc…..sa lasam pasarile sa isi faca treaba….vant in pene adevaratilor zburatori tot respectul pentru ei….

  Write a comment