• Noel Peiren ( Zedelgem, BE ) – 1 / 2953 p. National St. Vincent 892 km

    0 comments

  Noel Peiren, omul de fier din Flandra de Vest cu porumbei de fier si maini de aur, asa cum este cunoscut de catre toti columbofilii.

  Acesta nu mai are nevoie de nici o prezentare, este multiplu campion provincial,  national si nu in ultimul rand castigator al concursului nationale de la Barcelona, Bourges sau Brive.

  Istoria ,,Peiren” incepe undeva in anul 1946 cand George , tatal lui Noel a inceput columbofilia, pintre porumbeii detinuti la aceea vreme regasindu-se porumbei de Van Spitael sau Catrysse.

  In anul 1976 datorita unor motive de sanatate, George Peiren hotaraste sa vanda absolut toti porumbeii, insa la insistentele fiului sau, acesta opreste o serie de oua care ulterior au reprezentat porumbeii ce stau la baza succesului lui Noel.

  Cu acei porumbei alaturi de altii procurati de la crescatori din Flandra de Vest, Noel Peiren duce mai departe succesul tatalui consolidand niste porumbei de puternici ce reusesc sa se impuna in cadrul concursurile extrem de dificile .

  In cadrul concursului National de la St. Vincent programat in 13 iulie 2019,  Noel Peiren reuseste din nou un rezultat spectaculos, porumbelul lui constatat cu viteza de 1005,70 m/min fiind cel mai rapid din intregul concurs, astfel acesta isi adjudeca locul 1 National din 2953 p. maturi avand o distanta de 892 km.

   1 / 2953 p. National St. Vicent 892 km

  Pedigree : 1 / 2953 p. National St. Vicent 892 km

  Write a comment