• Nelu Sarac ( RO ) – 1, 2, 17…/ 5003 p. Csongrad 121 km

    1 comment

  Nelu Sarac, un nume in columbofilia din Romania care nu mai are nevoie de nici o prezentare, un nume sinonim cu rezultate de top in campionatul national, pe columbodroame si mai ales omul Derby-ului National de la Berlin din anul 2012.

  Pe langa zecile de cupe obtinute pe plan judetean, dar si national, nu puteam trece cu vederea  ceea ce foarte putini columbofili din Romania reusesc,  obtinerea rezultatelor de top la categorii diametral opuse in lumea columbofila. Cand spunem diametral opus facem strict referire la Columbodromul de la Mira Portugalia unde Nelu Sarac a reusit sa obtina locul 2 AS, respectiv Derby-ul National de la Berlin pe care a reusit sa-l si castige.

  De Nelu Sarac, la fel ca si mine cei mai multi dintre columbofili au auzit si l-au remarcat in primul rand datorita acestor rezultate de top, insa mai mult de atat acesa este un om cu credinta Lui Dumnzeu, un om cu o calitate umana iesita din comun, un om care ma tinut la telefon mai mult de trei sferturi de ora inca de la prima noastra convorbire simtind in vocea acestuia un columbofil care mai presus de orice pune iubirea pentru porumbei.

  A avut porumbei de cand se stie, insa columbofil a devenit cu adevarat inca din anul 2007 cand ajutat de mai multi prieteni dragi sufletului a inceput sa participe  la concursuri, si de atunci an de an a devenit mai bun.

  Baza crescatoriei o constituie porumbeii de la bunul sau prieten Hoff Johann, porumbei fara care Nelu Sarac nu ar fi obtinut aceste rezultate de top.

  Primul concurs din noul sezon columbofil 2017 a insemna si primul succes, unul dublu intrucat a reusit sa se impuna atat la porumbel cat si la crescator.

  1, 2…/5003 p. –  Csongrad 121 km.

  1/79 crescatori – Csongrad 121 km.

  Si cum nimic nu e intamplator in viata, cei doi sositi de in cadrul concursului de la Csongrad 121 km sunt semifrati, acestia avand aceeasi mama, nimeni alta decat DV 8912-06-0734 – o super reproducatoare in crescatori acesta fiindmama altor porumbei de top.

  DV 8912-06-0734 mama lui : 1 & 2 / 5003 p. Csongrad 121 km.

  1  /5003 p. –  Csongrad 121 km.

  Pedigreee ,,082” – Schellens / Janssen / Vandenabeele

  2  /5003 p. –  Csongrad 121 km.

  Pedigreee ,,748” – Schellens

  Felicitari, Nelu Sarac, mult succes in continuare ! 🙂

   

   

  • Din femela Berlin Girl mai aveti ceva ? cum au venit la maraton ?
   felicitari si succes pe mai departe

  Write a comment