• Naturaline si Naturamine, produsele lunii aprilie

    0 comments

  Firma Natural vine cu o oferta de nerefuzat pentru toti columbofilii din Romania, oferta constand intr-un pret promo la doua dintre cele mai esentiale produse pentru porumbei, Naturaline & Naturamine.

  Oferta de pret o gasiti doar pe site-ul  www. naturalgranen.ro, astfel produsul Naturaline il puteti achiziona la pretul de 20 lei ( pret vechi 25 lei ), respectiv produsul Naturamine la pretul de 55 lei ( pret vechi 68 lei ).

  Naturaline –  este un extract concentrat format din 15 varietati selectionate de plante si ierburi. Naturaline contine deasemenea elemente care maresc rezistenta generala a porumbelului. Pe langa ingredientele active, acest extract concentrat contine multe alte substante care contribuie la actiunile specifice tratamentelor din moment ce acestea pot accelera sau incetini asimilarea de catre sistemul digestiv.
  Naturaline pastreaza valuarea PH-ului la un nivel optim.
  Plantele si ierburile componente ale Naturaline au fost atent selectionate pentru efectul lor benefic asupra respiratiei, digestiei si tractului urinar.
  Din acest motiv, porumbeii care primesc cu regularitate Naturaline in apa de baut prezinta pielea roz, care indica ca sangele lor este pur si lipsit de toxine.
  Penajul lor devine lucios si fin. Mai mult, pigmentarea si stralucirea ochiului sunt amplificate.
  Aceste semne externe sunt reflexia unei sanatati optime, care permite porumbelului o rezistenta mai buna la boli si ii imbunatateste performantele.
  Dozare: Una sau doua linguri de Naturaline la un litru de apa.
  Mod de utilizare:
  Folosirea Naturaline este recomantata in special in timpul sezonului de curse, la naparlire si in caz de diaree apoasa cauzata de adenoviroza si paramixoviroza.
  In timpul sezonului de curse:
  Inainte de inceperea sezonului, o dieta cu Naturaline timp de 10 zile. Dupa aceasta, de doua ori pe saptamana dupa ce pasarile se intorc din concurs.
  In timpul naparlirii:
  Una sau doua zile pe saptamana.
  In caz de diaree apoasa cauzata de adenoviroza sau paramixoviroza:
  Administrati in apa de baut atat cat simptomele persista.
  Pui intarcati recent:
  Administrati Naturaline in apa de baut timp de 10 zile

   

  Naturamine este un tonic ce se bazeaza pe minerale, oligoelemente si aminoacizi importanti. Naturamine este asimilat foarte usor de catre organismul porumbelului.

  Concursuri-Reproductie-Naparlire
  In perioada concursurilor Naturamine imbunatateste conditia fizica a porumbelului. Naturamine e suplimentul ideal in timpul reproductiei si naparlirii. In timpul acestor doua perioade administrarea aditionala de minerale si oligoelemente este esentiala.

  Folosirea regulata a produsului Naturamine garanteaza un sezon de reproductie plin de succes, pui sanatosi, porumbei in conditie de top si o naparlire perfecta.
  Mineralele si oligoelementele in forma lichida din Naturamine sunt foarte bine tolerate si absorbite in comparatie cu substantele solide care sunt absorbite doar intr-un procentaj mic, rezultand intr-un efect pozitiv scazut.
  Adaugand aminoacizi importanti ca lizina care e important pentru procesul cresterii porumbeilor si colina pentru imbunatatirea functionarii ficatului si prin compozitia sa specifica, Naturamine este un tonic foarte eficient pentru conditia fizica cat si pentru starea generala a porumbelului.
  -imbunatateste conditia fizica
  -imbunatateste cresterea
  -imbunatateste functionarea ficatului
  -stimuleaza formarea de hemoglobina a celulelor rosii
  -garanteaza un penaj matasos

  Mod de utilizare:
  Doza initiala: 5ml-1 lingura la 1 litru de apa
  Important: inainte de a folosi schema de intretinere, trebuie sa faceti un tratament de 5 zile consecutive cu 5ml la 1 litru de apa
  Schema de intretinere:
  -sezonul concursurilor: o data pe saptamana dupa intoarcerea din concurs
  -reproductie: de 2-3 ori pe saptamana de la imperechere pana la intarcarea puilor
  -naparlire: de 2 ori pe saptamana pe toata durata naparlirii.

  Write a comment