• ,,Mr. Spock” detinut de Peter Vorvoort – Cel mai bun porumbel matur din Belgia dupa 4 concursuri nationale

    0 comments

  Peter Vorvoort este un binecunoscutul crescator  ce activeaza in cadrul clubului Kempische-Fond in micuta localitate Stabroek din apropierea Anwerp-ului.

  Ajutat de fiica sa Morgan nu de putine ori acestia au fost consemnati in publicatiile locale reusind sa se impuna in nenumarate concursuri de fond, concursuri in cadrul carora pregatesc in fiecare an aproximativ 15 masculi si 15 femele, acestia fiind zburati conform vaduviei totale.

  Reproduce destul de multi pui pe care ii selecteaza destul de dur chiar daca din lipsa timpului acestia nu sunt angajati decat in cadrul concursurilor de pana la 220 km.

  Rezultatele columbofile obtinute in ultimii ani parca anuntau ceea ce urma sa se intample, astfel in sezonul actual dupa primele 4 concursuri nationale din cadrul porumbeilor maturi, Peter Vorvoot obtine locul 1 cu un coeficient de doar 3.5776%.

  ,,Mr. Spock” asa cum a fost numit de catre Peter este un superb mascul de culoare albastra reprodus din cel mai bun mascul de reproductie detinut de acesta, castigator de numai putin de 12 premii in top 10 ( Gust Cristiansens / Jan Grondelaers ). Mama acestuia fiind de asemenea o buna reproducatoare fiica unei zburatoare de top ,,Gina” ( Gust Cristiansens / Van Limpt – de Prut ).

  BE 2017 – 6134767 ,,Mr Spock” – Best old bird on the Belgian National Races, PIPA


  Pedigree BE 2017 – 6134767 ,,Mr Spock”

  Write a comment