• ,,Messi” 015035/2007 LOC 1 AS FOND MATURI Vaslui!

    3 comments

  Buna ziua!      Pentru inceput as dori sa ma prezint,ma numesc Plugaru Andrei,locuiesc in Judetul Vaslui si sunt un pasional al sportului columbofil pe care il practic cu ce-a mai mare placere.

  Totul a inceput in anul 2008 cand am hotarat sa ma inscriu in Asociatia Columbofila Vaslui 37/1,dar asta doar datorita unor oameni cu inima mare pe care i-am cunoscut si m-au ajutat foarte mult.

  Intre timp am inceput sa aduc in crescatoria mea doar porumbei care sa se preteze categoriei de zbor pe care o prefer si anume fondul si maratonul.Astfel am adus porumbei de la domnul: Costica Sorescu,Butucanu Stefan,Mandric Mircea,Gica Stanca si multi altii.

  Acum as dorii sa va prezint porumbelul meu ,,MESSI” cu care ma mandresc cel mai mult si care mi-a adus ce-a mai mare satisfactie columbofila de pana acum obtinand cateva rezultate foarte bune.Mai exact anul 2010, a fost anul in care si-a demonstract cu adevarat valoarea, reusind sa claseze 5/5 etape dintre care 3 de fond si 2 de maraton obtinand urmatoarele locuri:

  -LOC 1 AS FOND MATURI

  -LOC 3 FOND MATURI

  -LOC 4 MARE FOND MATURI

  -LOC 24 MARATON MATURI

  Pentru rezultatele obtinute echipa TopPigeon.net te felicita si iti ureaza mult succes in continuare!

  Write a comment