• Loft Managerul Crescatoriei Eros Carboni, un roman de succes!!!

    15 comments

  TopPigeon: Astazi avem deosebita placere sa vi-l prezentam pe Domnul  Vlasin Samuel  , un roman de succes in Italia.Managerul Crescatoriei Eros Carboni.Domnul  Samuel ne puteti povesti cum ati ajuns in Italia loft managerul acesteri crescatorii de top, cum incepe o zi normala ca manager si mai ales care este tratamentul si grija pe care o acordati acestor pasari de o valoare foarte mare?


  Bine v-am gasit domnilor..
  Ma numesc  Vlasin Samuel ,pentru cine nu ma cunoaste,m-am nascut in Sighetul Marmatiei judetul Maramures.Am 22 ani si momentan sunt loft managerul  marelui campion Italian Cav. Eros Carboni.
  In iarna anului 2008 eu eram in Romania.In italia am un frate columbofil care si la vremea aceea era in Italia si ii placeau porumbeii..Datorita faptului ca el lucreaza cu electricitate si mai mult pe teren ,unde vedea porumbei  suna la poarta spunea ca e columbofil  si ca ii plac porumbeii etc..si asa a ajuns si la Domnul Eros Carboni.
  Dupa ceva timp fratele meu a cumparat cativa porumbei de la dansul si tot asa tinand legatura Domnul Eros Carboni  i-a cerut fratelui meu daca nu cunoaste pe cineva columbofil ce vrea sa vina la el la munca…
  Fratele meu a zis ca are un frate acasa si ca, cunoaste si italiana si uite asa ar fi multe de povestit,dar sa fiu mai scurt si la subiect ,uite asa am ajuns la Domnul Eros Carboni unde de 2 ani si 3 luni lucrez.
  O zi normala de manager sau columbofil incepe cand se lumineaza de ziua..si pana se insereaza..este foarte important sa petreci cat mai mult timp cu porumbeii pentru a-ti creea un felling cu aceste pasari.
  Tratamentele ce le acor acestor porumbei  si grija  sunt foarte precaute…medicamente folosesc doar in caz de nevoie.in sezonul non competitiv se fac tratamente pentru, viermi, tricomonoza,coccidioza,salmonela, respiratie,vaccinul pentru paramixoviroza..etc
  Dar nu astea sunt cele mai importante lucruri pentru a devenii un campion.in primul rand iti trebuie porumbelul de foarte buna calitate,apoi crescatoru sa cunoasca metode de motivare a porumbelului si nu numai,si nu in ultimul rand medicamentatia si alimentatia necesara neabuzand de acestea.
  In ultimele randuri vreau sa spun ca in acesti doi ani am acumulat destula experienta sa pot sa incep sa concurez ceea ce am facut in romania in tandem cu fratele meu prin care am ajuns aici,si datorita tuturor acestor lucruri rezultatele s-au vazut si pe cont propriu nu doar in crescatoria Dlui Eros Carboni.dar sa nu uitam ca oricati ani de experienta am avea ,ceva de invatat o sa fie mereu.
  Vreau sa urez bafta tuturor tinerilor si tuturor incepatorilor  si nu numai in anul 2011 si in anii ce urmeaza..si nu in ultimu rand vreau sa multumesc echipei toppigeon.net pentru initiativa ce o au si le urez bafta in ceea ce fac pentru columbofilia romana.Multa bafta si numai succes in continuare.
  Cu multa stima si respect Vlasin Samuel!

  Atentie la greseala!!!

  In voliera de reproducatori!!!

  Foisorul unde Cav. Eros Carbonii impreuna cu Domnul Vlasin isi astepta campionii!!!

  Pentru lucurile frumoase  pe care le realizeaza Domnul Vlain Samuel, echipa TopPigeon.net il felicita si ii ureaza viata lunga ca manager al Crescatoriei Eros Carboni!

  Write a comment