• Limbau Cosmin ( GJ ) – 1, 3…/1496 p. Petresti 146 km

    0 comments

  Limbau Cosmin este un tanar columbofil, foarte pasionat de porumbei si desi momentan locuieste in Olanda, acesta nu a renuntat la practicarea sportului columbofil din tara.

  Pasiunea pentru porumbei este mostenita de la tatal sau, care reprezinta si un pion in pregatirea porumbeilor si tot cea ce inseamna activitatile columbofile in cadrul unei crescatorii.

  Baza porumbeilor de reproductie o reprezinta porumbeii achizionati in ultimul timp de la diferiti de top din Romania, pintre care amintim pe Fratii Marica, Habaci Calin, Cristian Pughiuc sau Smeu Ionut.

  Crescatoria este relativ mica, acesta fiind compusa din 3 compartimente, zburatorii fiind jucati dupa metoda la natural, insa cu siguranta aceasta metoda se va schimba in momentul revenirii in tara.

  Primul porumbel sosit, cel ce a ocupat si locul 1 din 1496 porumbei este un frumos mascul yearling ce provine din crescatoria unui bun prieten, Mladin Adrian. Ca si origine, tatal este un mascul de la Florin Dostatean ( Simeria ), iar mama o femela originala de la Crescatoria Natural Belgia ( 100 % VanHee ).

  1/1496 p. Petresti 146 km

  1, 3…/1496 p. Petresti 146 km

  Write a comment