• Lichidare totala a Crescatoriei Asilor, Ionut-Ana si Briana!

    3 comments

  Cu parere de rau, cu siguranta daca ati aflat deja ca Dublul Campion National,  Burca Ionut isi lichideaza crescatoria fiind nevoit sa paraseasca tara definitiv.  Echipa TopPigeon.Net vine cu un articol despre inceputurile columbofile ale Domnului Burca Ionut precum si cu rezultatele si campionii acestuia.

  Inceputurile columbofile isi au radacinile inca din copilarie insa ca multi dintre noi studiile si timpul limitat l-au facut sa renunte o perioada la acest hobby, insa trebuie remarcat ca in aceasta perioada de initiere a reusit un rezultat destul de bun mai exact loc 32 National-Vest la etapa de Nuremberg ( 854 km) cu femela Larisa.

  Au urmat studiile  la facultate, insa in tot acest timp gandul i-a zburat mereu la porumbei si la cum a putea devenii campion…si a reusit.

  In 2007 a inceput sa zboare din nou porumbeii, si chiar din primul an a confirmat talentul si flerul in acest sport.

  Porumbeii provin de la prieteni ca MARCEL CADARIU din Austria, porumbei cu care a cucerit numeroase titluri si care l-au ajutat foarte mult, in proportie de 70% din reproducatori sunt de la el, de la ZIKELI & BOHM din Nurnberg, care deasemenea au facut treaba foarte buna, de la colegul  de club si un concurent foarte bun HABACI CALIN, de la CIOARA DANIEL, TEPENEAG PUIU din Lugoj, si cativa porumbei cumparati la licitatii din Romania si din strainatate.
  De la crescatorii enumerati mai sus Domnul Burca cultiva porumbeii din liniile : Janssen, Meulemans, R. Venus, H. Segmuller, Desmeth-Mathijs, Jan Aarden, de Klak, R. Hermes, Horemans, S. Toye, G. Vandenabeele, Eros Carboni, Koopman, Stichelbaut, Flor Engels, Verbrugeen , Flor Veervoort, etc.

  Echipa TopPigeon ureaza mult succes in continuare Crescatoriei Asilor – Ionut-Ana si Briana!!!

  • nu imi vine sa cred ca se intampla asa ceva,pacat ca tara noastra pierde un asa mare crescator de porumbei,pasionat si un familist desavarsit.Il cunosc personal pe dl IONUT BURCA,va spun ca este un om si un crescator extraordinar de porumbei exemplar.Pe aceasta cale tin sa-i urez succes in tot ceea ce intreprinde pe viitor si multa sanatate la familia dansului . PS. Sa nu ne uiti pe unde mergi dragul meu CAMPION . Sper ca si pe unde ajungi sa-ti etalezi pasiunea si arta de a creste si concura cu porumbeii si sa arati lumii intregi darul pe care il ai. CU BINE =dr. RADU

  • pacat…avem nevoie de asa columbofili in romania..bafta ionut pe unde mergi

  • Sunt sigur ca dmn.Burca va avea porumbei si in strainatate , nu e primul si nici ultimul Roman care face treaba asta. Felicitari ptr. frumoasele rezultate si mult succes oriunde ai fi D-le Burca.
   Ps.
   Pacat ca Romania pierde un talent columbofil.

  Write a comment