• John Ruttenberg ( NL ) – 1, 2, 3,…/4027 p – Ja Duffel ( 135 km )

    0 comments

  Olandezii au facut dintr-o mlastina o tara, dintr-o lalea un cult, dintr-o moara de vant un simbol iar John Ruttenberg  din porumbei o arta.

  Baza coloniei o constitue porumbeii de Gaby Vandenabeele x Gerard Koopman, acelasi sange care curge si prin venele primilor doi porumbei sositi in cadrul cursei de la Ja Duffel , mai mult acestia fiind si frati buni.

  Tatal celor doi super porumbei este un mascul original de la Geert Munnik, iar mama, un produs John Ruttemberg fiica a doi originali Gerard Koopman, fiind de doua ori nepoata din nimeni altul decat Kleine Dirk.

  Cei doi porumbei nu sunt doar o concidenta, si in sezonul trecut acestia reusind sa castige premii de top.

  Cel dintai ,, Johny 93” , castigatorul cursei de la Ja Duffel, a reusit in sezonul trecut sa castige alte 2 curse, si in final locul 14 Vitesseduif Nederland 2016 – Pipa Racing 2016.

  Cel de-al doilea porumbel, ,,Johnny’s Favorite Girls”, de data asta o femela, a doua sosita in cadrul cursei de la Ja Duffel, sora buna cu nimeni altul decat ,,Johny 93”, reuseste in sezonul trecut sa castige concursul de la St. Quentin impotriva la 2070 p, si in final locul 2 Vitesseduif Nederland 2016 – Pipa Racind 2016.

  Johny 93 – 1 / 4027 p. Ja Duffel ( 135 km ) 

  ,,Johnny’s Favorite Girls’ – 2 / 4027 p. Ja Duffel ( 135 km ) 

  Masculii vaduvi !

  Cum lalele nu vor inceta sa infloreasca iar morile de vant nu vor inceta sa mangaie vantul Tarilor de Jos, cu siguranta nici succesul lui John Ruttemberg nu va inceta sa rasune pe cele mai inalte culmi ale succesului !

  Write a comment