• Heindryckx Wilfried ( BE ) – 1 National Bourges I / 23.208 p. ( maturi )

    0 comments

  Data de 27.05.2017 a reprezentat pentru columbofilia belgiana primul concurs national, cursa de la Bourges I fiind una extrem de asteptat unde mai toti columbofilii isi pot masura fortele. Anul acesta cursa a strans un numar de 43 962 pasari maturi + yearlingi, cu 4337 mai multe ca in anul anterior.

  Cei 43 962 porumbei au fost lansati la ora 07 00, primul porumbel, cel care si-a adjudecat si primul loc in clasamentul porumbeilor maturi a fost constatat la ora 12:14:09, inregistrand o viteza de 453.598 km, fericitul castigator fiind Heindryckx Wilfried (Zedelgem).

  Temperatura aerului!

  Directia vantului !

  Despre Heindryckx Wilfried  putem spune ca este un columbofil ce pune accentul foarte mult pe porumbei de calitate, pe care ii pregateste intr-un mod exemplar, drept dovadata acesta nu detine mai mult de 60 de pasari in care include atat matca cat si puii si zburatorii. An de an reproduce un numar redus de pui, pe care ii urmareste cu atentie, ii selecteaza iar la finele sezonului acesta nu opreste mai mult de 20 exemplare.

  Munca lui ca si columbofil se vede si in cadrul clubului in care activeaza, acesta detinand o functie importanta. Ca si categorii preferate, acesta urmareste in special viteza si demifondul, insa, de-a lungul timpului gasind in sotia sa un real sprijing, s-a hotarat sa abordeze si concursurile nationale.

  1 National Bourges I / 23.208 p. ( maturi )

  Top 10 National Bourges I / 23.208 p. ( maturi )

  Write a comment