• Comunicat Presedinte ACIGG Dolj

    1 comment

  Avand in vedere faptul ca in ultimele luni in cadrul asociatiei noastre au aparut o serie de disensiuni si  discutii neprincipiale imi revine obligatia in calitate de presedinte al acesteia de a va comunica urmatoarele:

  –          Intreaga campanie pornita impotriva subsemnatului  in luna decembrie a anului trecut care avea ca scop final schimbarea mea din functia de presedinte al asociatiei a fost dirijata de domnii Bescuca Emil si Dobrita Gabriel ( unul membru al asociatiei, celalalt fara aceasta calitate, dar ambii fara vreo actiune pozitiva de-a lungul timpului in beneficiul acestei asociatii ) si sustinuta de o parte redusa dintre membri asociatiei noastra.Aceasta actiune a fost precedata de demersurile initiate la inceputul sezonului competitional 2011 de catre domnul Bescuca Emil prin trimiterea acelor chestionare catre filialele asociatiei noastre.Membri asociatiei nu au marsat la asemenea demersuri spre nemultumirea unora dintre colegii nostri.

  –          Ulterior sedintei din ianuarie 2012 si a faptului ca nu s-a reusit implinirea acestui deziderat s-au lansat o serie de zvonuri menite sa destabilizeze si sa destrame una dintre cele mai importante asociatii din Romania.Prin acest comunicat doresc sa va transmit faptul ca nu s-a stabilit pana in acest moment valoarea taxei per porumbel pentru sezonul competitional 2012 astfel incat orice suma se avanseaza reprezinta doar o mare minciuna menita sa provoace plecarea unor membri din asociatia noastra.

  –          Modalitatea de plata se va stabili de catre reprezentantii tuturor filialelor din asociatia noastra

  In urma estimarii cheltuielilor pe care le necesita organizarea tuturor concursurilor in anul 2012.

  –          Modalitatea de plata a porumbeilor care vor fi angajati la concursurile din Ucraina  va fi stabilita de catre reprezentantii tuturor asociatiilor din zona noastra de maraton in cadrul unei sedinte comune.

  –          In concluzie toate aspectele care tin de organizarea concursurilor in acest sezon vor fi stabilite de comun acord de catre toti reprezentantii dumneavoastra.

  STIMATI COLUMBOFILI

  Dumneavoastra hotariti asupra a ceea ce doriti sa intreprindeti in viitor. Personal nu am influentat si nu voi influenta pe nimeni asupra activitatii sale columbofile. Am insa obligatia sa va spun cateva lucruri. Dezbinarea care se doreste in asociatia noastra este dorinta unora dintre colegii nostri din Craiova. De aici s-au lansat zvonurile menite sa induca in eroare membri columbofili. Nu pot impune nimanui sa ramana membru al acestei asociatii si implicit al FCPR, dar nu cred ca exista motive intemeiate de a pleca la o alta entitate columbofila inferioara numeric si nereprezentativa la nivel international.Judetul nostru este singurul din Oltenia care nu a inregistrat pana in prezent plecari ale membrilor spre o alta structura columbofila. Am reusit pentru anul 2012 sa avem peste 300 de membri potentialul cel mai important din aceasta zona.Cei care incearca sa dezbine asociatia noastra si cei care fac demersuri in atragerea unora dintre membri nostri vizeaza potentialul dumneavoastra columbofil si material (banesc), nimeni nefiind interesat de reducerea cheltuielilor dumneavoastra.

  Costurile noastre nu vor fi cu siguranta mai mari decat ale altora, deoarece efectuam aproximativ aceiasi ruta de concursuri iar preturile achitate de catre noi transportatorilor au fost de-a lungul timpului inferioare  celor solicitate de transportatorii altor asociatii.

  In incheiere va asigur de respectul meu pentru activitatea dumneavoastra in cadrul acestei asociatii si va propun sa luati decizii cu multa atentie si circumspectie pentru a nu le regreta mai tarziu.

  Cu stima,

  Florin Gatejescu

  • Dumnezeu nu doarme !
   Cand de la Rovinari a plecat un numar de membri si casierul cu bani de premiere v-ati bucurat si i-ati primit cu bratele deschise,folosid cel mai josnic mod de a va eschiva(nu ati mai raspuns la telefon )…..Sa ne bucuram de rau altora ? ?Sa nu ne bucuram ?….mai aveti numerele noastre de telefon ?
   Noi (conducerea clubului ),v-am rugat atunci sa conditionati inscrierea in asociatia dumneavostra de returnarea fondurilor financiare ale clubuluide de catre fostul casier, nicidecum sa nu acceptati inscrierea acestora
   Va multumim si acum pentru ca ati dovada de “caracter” si “personalitate”,cred ca din cauza lor va pleaca membrii !
   In sezonul 2011 la prima etapa de fond MH si GJ au avut 5900 de porumbei. Asta asa ca sa stie oamenii unde vin!

  Write a comment