• Brugmans Sabrina – Halen

    0 comments

  Brugmans Sabrina – Halen locuiesc pe strada Ansem Broekstraat intr-o casa de caramida contemporana, intr-un mediu linistit si modern. Nu a fost un spatiu chiar sufient pentru aceasta constructie,insa casa se afla intr-un  mediu natural cu plante frumos  sadite pe partea centrala ,un gardv viu precum si un gazon ce se intinde in fata casei.

  Totul a inceput cand  Sthephan a mostenit casa tatalui sau,pe nume Machiels care tot incerca sa-si motive fiul  in sportul columbofil.Intr-un final  Machiels  a reusit sa-si motiveze fiul si sa formeze impreuna un tandem.

  Dupa moartea tatalui,Sthephan ramas singur la varsta de 38 de ani a continuat sa participe la etapele cu porumbeii ,insa pana in anul 2004 cand si-a construit propria casa si a mutat pasarile ramase la noul domiciliu.

  Mutarea pasarilor la noua casa a fost un real success, reusind o performanta remarcabila,un loc 4 National la Tineret Hafo KBDB 2008 si un loc 10 Viteza KBDB 2008.

  In anul 2010 a reusit un rezultat de exceptie cu femla 5090647/10 care la pui a obtinut loc 1 prov.La Souteraine si loc 3 National.

  Pentru rezultatele foarte bune echipa TopPigeon.net va felicita si va ureaza succes in continuare!!!

  Write a comment