• Baiasu Sebastian – LOC 1 Derby Odessa Pui 2009

    2 comments

  LOC 1 Derby Odessa Pui 2009

  TopPigeon.Net: Astazi aveam onoarea si deosebita placere sa-l cunostem pe domnul Baiasu Sebastian din Rm.Valcea,care ne va spune cum a inceput pentru dansul sportul columbofil,modul cum il practica si mai ales cum a reusit sa ajunga la aceste rezultate de top!!!!


  B.S:Practic sportul columbofil inca din copilarie si aceasta pasiune pot sa spun ca am luat-o mai in serios in anul 1992 pe cand aveam 17 ani si am fost membru columbofil al clubului 38/1 din cadrul Asociatiei Columbofile Rm.Valcea codusa la vreamea aceea de dl.Prof.Silvestru Chirita(arbitru national pentru porumbei de sport si agrement la acea vreme).

  Tin de asemenea sa mentionez ca intemeiatorul sportului columbofil pe mealeagurile valceane este persoana mai sus mentionata ceea ce multi dintre tineri de astazi nu stiu si poate nu ii intereseaza,dar in acele vremuri era o singura asociatie si 4 cluburi 38/1,38/2,38/3,38/4 coduse de un singur om si totusi oamenii se intelegeau mult mai bine.Prin asta vreau sa urez tuturor columbofililor o cat mai buna colaborare,prietenie,fairplay si foarte multa corectitudine.

  In prezent detin 2 crescatorii una situata in com Stoilesti Judet Valcea inca din 1990 pe cand eram un copil la care primul rezultat a aparut abia in 2009 cand am realizat prima norma de mare fond yearling,as maraton cu RO 08 859406 femela.Asta dupa aproape 10 ani de munca in strainatate am revenit si am inceput sa zbor serios  din 2008.

  Crescatoria de la Rm.Valcea!!!
  A doua crescatorie este situata in Rm.Valcea unde am construit si propria casa si am inceput sa concurez cu puii in 2009 si rezultatele nu au incetat sa apara.Am obtinut 20 de norme la pui in acest an.
  Se pot vedea aceste rezultate in catalogul national Expo Targoviste 2009.Tin sa mentionez ca la cea de a doua crescatorie din Rm.Valcea zbor in tandem cu Dinica Ady de la care am luat o mare parte de pui.

  Campionul de la Derby Odessa Pui 2009!!!

  Domnul Baiasu rasfatandu-si unul dintre campini!!!

  Pentru rezultatele foarte bune obtinute pana acum echipa TopPigeon.net va felicita si va ureaza mult succes!!!

  Write a comment