• Anunt Asociatia Columbofila Galati!

    0 comments

  In atentia tuturor columbofililor din Asociatia Galati !!!!!

  Pana pa data de 1 MAI 2011 toti columbofilii Asociatiei Galati care participa la etapele de Fond si Maraton au obligatia de a plati contravaloarea acestora conform protocol incheiat: 650 lei pt lot mai mare de 80 porumbei, 520 lei pt lot mai mare de 5 porumbei, 130 lei pt. lot pana in 5 porumbei (alte conditii cf protocol afisat la pagina PLAN DE ZBOR).

  Columbofilii care nu platesc respectivele sume nu vor mai fi primiti decat de la etapele in care vor fi locuri disponibile, dar la aceeasi bani pt. fiecare lot de zbor, deoarece deja este tarziu si trebuiesc pregatite etapele de concurs.(conform protocol ar fi trebuit platit pana pe data de 15 APRILIE 2011).

  Mai mult toti cei ce au predat fisa cu lotul de zbor se poate considera ca intr-un fel si-au anuntat participarea la planul de zbor pe anul 2011, deci in fapt au obligatia de a plati suma respectiva la categoria unde se incadreaza( lot peste 80 porumbei, intre 5 si 80 porumbei sau pana in 5 porumbei), altfel in functie de situatie pot fi sanctionati.

  Sursa:http://acgalati.wordpress.com/

  Write a comment