• Annemie Vanhee – 8,15,54…/1462 p. Argenton National A1 Zone

    0 comments

  Annemie Vanhee cunoscuta ca ,,minunea blonda” a columbofiliei mondiale, o columbofila care duce mai departe istoria Vanhee, asta dupa ce bunicul ei Gerard, respectiv tatal ei Michel au practicat columbofia in micuta localitate Wervik obtinand numai putin de 23 victorii Nationale si Internationale !

  Annemie este practic la a 3-a generatie de columbofili in familia Vanhee, iar in prezent pentru a pastra vie amintirea tatalui ei,  concureaza sub titulatura de A & M Vanhee, asta dupa ce in anul 1998 atat tatal cat si bunicul au decedat intr-un groaznic accident de masina.

  Inainte de a scoate la licitatie toti porumbeii tatal ei in anul 1999 a demonstrat foarte multa inspiratie  reproducand din acestia o serie de pui tardivi, pui ce au format generatia urmatoare de reproducatori iar deja in anul 2001 a concurat de cont propriu incepand sa obtina o serie de victorii provinciale pe distante medii si lungi.

  In data de 24.06.2019 s-a desfasurat deja clasicul concurs National Argenton care a strans la start 37.945 din care  15.214 porumbei maturi, respectiv 22.731 de tineri, concursul fiind caractericat de un vant destul de puternic dinspre N-E si cer innorat !

  Pentru Annemie Vanhee concursul de la Argenton a fost unul foarte reusit castigand numai putin de 24 premii din 34 pasari angajari, 6 pasari reusind sa se pozitione in primii 100 ai clasamentului Zonal A1 !

  Write a comment