• ,,Messi” 015035/2007 LOC 1 AS FOND MATURI Vaslui!

    

  Buna ziua!      Pentru inceput as dori sa ma prezint,ma numesc Plugaru Andrei,locuiesc in Judetul Vaslui si sunt un pasional al sportului columbofil pe care il practic cu ce-a mai mare placere.

  Totul a inceput in anul 2008 cand am hotarat sa ma inscriu in Asociatia Columbofila Vaslui 37/1,dar asta doar datorita unor oameni cu inima mare pe care i-am cunoscut si m-au ajutat foarte mult.

  Intre timp am inceput sa aduc in crescatoria mea doar porumbei care sa se preteze categoriei de zbor pe care o prefer si anume fondul si maratonul.Astfel am adus porumbei de la domnul: Costica Sorescu,Butucanu Stefan,Mandric Mircea,Gica Stanca si multi altii.

  Acum as dorii sa va prezint porumbelul meu ,,MESSI” cu care ma mandresc cel mai mult si care mi-a adus ce-a mai mare satisfactie columbofila de pana acum obtinand cateva rezultate foarte bune.Mai exact anul 2010, a fost anul in care si-a demonstract cu adevarat valoarea, reusind sa claseze 5/5 etape dintre care 3 de fond si 2 de maraton obtinand urmatoarele locuri:

  -LOC 1 AS FOND MATURI

  -LOC 3 FOND MATURI

  -LOC 4 MARE FOND MATURI

  -LOC 24 MARATON MATURI

  Pentru rezultatele obtinute echipa TopPigeon.net te felicita si iti ureaza mult succes in continuare!

  Write a comment